BLOC Associació de Músics de Tarragona Tornar


LA CAPSA AL MARÇ: RUMBA, CANÇÓ D’AUTOR I VERSIONS SOUL

A la Capsa de Música encarem la primavera amb la presentació a Tarragona de la candidatura de la rumba catalana a la Unesco –amb la que reprenem el nostre cicle de tertúlies- i dos concerts de qualitat: el retorn d’Estúpida Erikah i una proposta de casa, Pepper Soul.

 

CAPSA i TERTÚLIA

DAVID COLL: la candidatura de la rumba catalana a la Unesco

16 de març, 19:30h. Gratuït, amb consumició mínima obligatòria

Reprenem el cicle de tertúlies a la Capsa amb la presència de David Coll, guitarrista, director de l'Escola Municipal de Música de Girona i programador del festival Setmana de la Rumba de Girona. Coll és també el portaveu al Principat de la candidatura de la rumba catalana a la llista del patrimoni immaterial de la humanitat de la Unesco, que d'aquesta manera es presenta a Tarragona. Amb ell parlarem d'aquest gènere musical mestís vinculat a la comunitat gitana i per què pot ser important el reconeixement de la Unesco.

 

CAPSA i CANÇÓ D’AUTOR

ESTÚPIDA ERIKAH

17 de març, 23:00h. 5€ amb consumició mínima inclosa

Després de “Fora les cendres”(2013), Estúpida Erikah torna amb un treball més proper en què la veu i lletres de Lluís Bòria impregnen més que mai. Amb “300 mil·lisegons per a crear un record”, el de Terrassa aposta pel format acústic per dotar de vida cançons que mantenen el fil narratiu marca de la casa. L'intèrpret no està sol en la nova aventura de l'Erikah, s'acompanya d'un duet de corda que endolceix les històries quotidianes del nou llarga durada. Les lletres mantenen l’esperit indomable del tres discos anteriors sostingudes ara en composicions més nues.

 

CAPSA i SOUL

PEPPER and SOUL

26 de març, 20:00h. 5€ amb consumició mínima inclosa

Pepper and Soul és una nova proposta formada per dos integrants del grup tarragoní En El Surco: Chloe Ly (veu) i José Miguel Vázquez “Jómiv” (guitarra i veu). La seva especialitat són les versions acústiques de soul i r&b. La veu elegant de Chloe s’acompanya de loops, beat box i scat creats per Jómiv, repassant el repertori d’Etta James, Stevie Wonder, Sam Smith, Jackson 5, Prince o Amy Winehouse, entre d’altres. 


Imatges
Banners

 

Troban’s a les xarxes socials