BLOC Associació de Músics de Tarragona Tornar


El tribut a Madonna centra el juny a la Capsa de Música

El tribut a Madonna centra el juny a la Capsa de Música

 

Les activitats es completen amb enregistraments televisius, un taller fotogràfic i un altre concert de jazz

 

Des de fa molts anys, per l’aMt el mes de juny és sinònim de la celebració del Dia de la Música, sempre amb un concert especial gratuït en què s’homenatja a alguna figura clau del pop-rock. Aquest any, per primer cop –i ja tocava!-, l’homenatjada serà una artista femenina: Madonna. Però a més d’aquest concert, la Capsa també acull aquest mes altres concerts i activitats. 

 

CAPSA i AUDITORI 1.2

Enregistrament audiovisual amb TAC 12 de formacions musicals KM 0. Dia 1, 16:00h

Formacions musicals amb KM 0 pugen a l’escenari per gravar les seves actuacions musicals i que després sortiran al programa Auditori 1.2 i entrevistes per fomentar i donar a conèixer les seves creacions musicals.

 

CAPSA i FORMACIÓ

TALLER PRÀCTIC DE FOTOGRAFiA DE CONCERTS. Dia 10, 10.00h GRATUÏT

Coorganitzat amb l’Associació Fotogràfica de Tarragona. En l'edició d'aquest any, ampliarem aquells temes que son bàsics de la fotografia de concerts: des de com aconseguir permís per actuar com a fotògraf per a una sala, grup o promotor, les normes de comportament en el fossat o el backstage, reptes que planteja aquest tipus de fotografia (poca llum, il·luminació variable, moviment, ...) i quines tècniques podem emprar per aprofitar aquests reptes. 

No ens oblidarem de l'edició de les fotografies (balanç de blancs, reducció de soroll, reencuadre, selecció) i el blanc i negre tot un món dins de la imatge fotogràfica. Explicarem l'ús de les fotografies (cessió a grups, publicació en revistes, ...). També inclourem la fotografia amb els mòbils d'última generació i la presa de vídeos.

Cal apuntar-se prèviament a l’e-mail: oam@musicstgn.com

 

CAPSA i JAZZ CLUB 

Jaume Vilaseca trio “JAZZNESIS II”. Dia 11, 20:00h 5€ amb consumició minima inclosa

Projecte jazzístic sobre la música de la banda britànica de rock progressiu Genesis, dins del període que va des del disc “Trespass” de 1970 fins al doble àlbum “The lamb lies down on Broadway” de 1974. És la continuació del projecte “Jazznesis” (Discmedi 2008). Introdueix les composicions genesianes en l'estil mediterrani, llatí i una mica flamenc del trio barceloní. Jazznesis ll completa l'obra de Genesis augmentant el risc en els temes escollits (“The Lamb Lies Down on Broadway”, “Fountain of Salmacis” o “Supper’s Ready”), en els arranjaments, molt treballats, i en un llenguatge molt jazz, molt improvisador, on tots els instruments interactuen creant un so autèntic, instrumental i acustic. Jazznesis II és un noble homenatge a les atmosferes rocksinfonianes que la banda va concebre amb veus, mellotrones, òrgans, guitarres elèctriques i pedals. Jazz pur, on la improvisació és el més important, però sobre melodies i harmonies d'uns compositors que en els anys 70 van fer mèrits per convertir-se en “clàssics”.

Jaume Vilaseca, piano

Dick Them, baix i contrabaix

Ramon Diaz, bateria i percussió

 

 

CAPSA i DIA DE LA MÚSICA   

Tribut a MADONNA. Dia 17 de juny, 23:00h GRATUïT

L'aMt HOMENATJA MADONNA

Com ja sabeu, a l'Associació de Músics de Tarragona celebrem cada any el Dia Internacional de la Música (al voltant del 21 de juny) amb un homenatge a un dels grans noms de la música pop dels darrers anys. 

Per aquest 2017, l'artista escollida ha estat Madonna. La cantant nord-americana ha esdevingut una icona pop, una figura revolucionària que ha sabut combinar comercialitat (és l'artista femenina més venedora de la història, i només per darrere de Beatles, Elvis i Michael Jackson) i avantguarda, treballant amb alguns dels millors productors de cada moment. La seva llista de "hits" és interminable i, a més, eclèctica. 2UT, Baglietto, Pepper & Soul, Ian Lints, Frank O’Lee Sons i la clàssica –i cada any mutant- aMt All Stars Band acompanyant diversos cantants són alguns dels artistes que participen aquest any en el tribut.


Imatges
Banners

 

Troban’s a les xarxes socials