BLOC Associació de Músics de Tarragona Tornar


La Capsa tanca l’any amb formació, música instrumental i jazz

La Capsa de Música tanca la programació de l’any amb el tradicional Escoles a la Capsa pre-nadalenc, la presentació d’un nou súper-grup tarragoní –The Cheap Trick Trio- i el Jazz d’alta volada del Jorge Rossi Trio, un concert imperdible amb part de la història al darrer del nou jazz català, des de finals dels anys 80 fins avui.

 

15 de desembre, matí

Capsa i Formació: ESCOLES A LA CAPSA

L’Escola Bonavista, torna a la Capsa en el marc del projecte ESCOLES A LA CAPSA, començat fa tres anys. Un projecte que motiva i agrada molt tant a alumnes com a mestres, ja que poden veure in situ el procés de creació d’una cançó de qualsevol formació musical.

Aquest projecte ajuda també a què dins l’escola es treballi l’àmbit artístic realitzant diferents activitats musicals com el festival de Nadal i el de final de curs. Per exemple, el curs passat els alumnes de sisè van construir un calaix flamenc per interpretar diferents ritmes i els de cinquè van gravar el videoclip d’una cançó que ells mateixos van adaptar.

També, cada any, realitzen una adaptació d’alguna cançó de Nadal coneguda amb un vídeo a les xarxes socials com ara el tema d’OBESES “Regalem petons”:

https://youtu.be/hl6rgOrY7EI

 

16 de desembre, 23:00h

Capsa i Power Trio Instrumental: THE CHEAP TRICK TRIO (gratuït amb invitació online)

The cheap trick trio (TCTT), neix amb la intenció d'acostar a un públic no especialitzat a un selecte repertori de cançons d'índole instrumental, carregades de dinàmiques i varietat d'estils. Els millors instrumentistes de diferents èpoques conflueixen en l'extensa llista que ofereixen en format tribut power-trio. Des del rock, la fusió, el jazz i fins i tot el clàssic com ara Dominic Miller, Frank Gambale, Eric Johnson, John Petrucci, Marcus Miller, Guthrie Govan... 

Jesús Gutiérrez (Bateria), Carlos Rojo (baix elèctric) i Andoni Diaz (Guitarra elèctrica), uneixen les seves forces, després de treballar en diferents projectes per separat (i junts també), per oferir una aposta més personal i sincera de les influències de la seva música des dels seus anys d'adolescència més incipient. En el seu concert de presentació comptaran amb la presència de diversos col·laboradors. Per poder assistir cal fer una reserva prèvia a: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdNROOB1o7RYVRvkwvIS4wyHNqPFWwLFa2z_oU8k7L6wE3A5w/viewform

 

17 de desembre, 20:00h

Capsa i Jazz Club: JORGE ROSSY TRIO (5€)

Tres músics, tres monstres dalt de l’escenari de la Capsa de Música que es faran gaudir del millor JAZZ amb majúscules.

Jorge Rossy, vibràfon (Barcelona 1964), va començar a tocar la bateria als 11 anys. Amb aquest instrument ha tocat i enregistrat amb els millors músics de l’escena espanyola i internacional, com ara Perico Sambeat, Tete Montoliu, Paquito D’Rivera, Joshua Redman, Brad Mehldau, Charlie Haden, Chick Corea, Wayne Shorter, etc. A més, Jorge ha gravat diversos treballs propis com a pianista i compositor. El seu darrer disc com a líder l’ha enregistrat al vibràfon, al costat de Mark Turner, Peter Bernstein, Doug Weiss i Al Foster.

 

Guillem Arnedo, bateria (Barcelona, 1980), va ser el primer llicenciat en l’especialitat de bateria a tot l’Estat. Des del 2000 forma part de diferents formacions i toca amb David Mengual, Joan Monné, Ernesto Aurignac, Enrique Oliver, Arecio Smith, Roger Mas, Joan Sanmartí, Perico Sambeat, Bill McHenry, Jordi Berni, Carme Canyella, Albert Bover, Jose Carra i Dani Perez i, des del 2004, amb Jorge Rossy. El 2013 decideix formar la seva pròpia banda amb una idea estètica musical molt definida.

 

 

Jose López, baix. Va ser professor de l'Escola de Música Moderna i Jazz de la Universitat de Cadiz, component de la Sonora Big Band de Cadiz i de nombroses formacions del panorama jazzístic andalús. En l'àmbit flamenc ha treballat per a David Peña "Dorantes", el Lebrijano, Diego Amador i des de fa 4 anys és el contrabaixista de Las Migas.


Imatges
Banners

 

Troban’s a les xarxes socials