BLOC Associació de Músics de Tarragona Tornar


Música Sensible a la CAPSA DE MÚSICA al maig

El mes de maig arriben a la Capsa de Música dos nous cicles proposats pels mateixos membres de l’Associació de Músics de Tarragona (aMt), un de música en directe -“Capsa i Música d’Autor”- i un altre de formatiu, “Música Sensible”. A més, oportunitats de promoció pels músics locals amb l’enregistrament d’actuacions per Tac12 i la participació en el festival de l’AMBP. 

 

Música En Marxa

2UT 

Al BPFEST, El Vendrell, 12 de maig, tarda, gratuït

Actuació fruit del conveni d’intercanvi amb l’Associació de Músics del Baix Penedès (AMBP).2Ut, és un trio musical 100% aMt, sorgit dels treballs en xarxa de la mateixa entitat. Tots tres músics són membres actius de l’entitat. 2UT està format per Tomás a la bateria i veus, Pasq al baix i la veu i Macc a la guitarra i les veus. El seu repertori de música rock, va dels temes propis, fins a versions prou personals i contundents de Pink Floyd, Muse, Clutch... entre d’altres.

+ info:

https://www.facebook.com/2utband/videos/10155090060952742/

https://www.youtube.com/watch?v=IR7lJ80UgzY

 

Capsa i Música d'Autor

SEN DRAGO + LYNNE MARTIN i MIGUEL ZANÓN

19 de maig, 19:00h Preu: 5€

Programar músiques sovint difícils de sentir a la nostra ciutat és una de les eines que l’aMt desplega any darrer any. Oferir un espai per les músiques minoritàries i reivindicar el nostre patrimoni creatiu, tot just en un nou cicle anomenat Música D’Autor i que en aquesta primera entrega, convida un músic de les Terres de l’Ebre i un del Camp de Tarragona, per junts oferir-nos una tarda plena de bellesa a la Capsa de Música. 

Sen Drago, el cantant d’Amposta ens presentarà un petit espectacle amb molta força on es crearà en directe la música el ritme i les veus, que ens portaran a compartir aquest projecte autobiogràfic. Amb la seva guitarra, el seu looper i la seva veu esquinçada s’alliberarà d’aquestes cadenes que l’han fet presoner durant tants anys.

Lynne Martin, músic i compositora nascuda a Altafulla, on es va criar en un entorn musical molt ric, variat i ple de vivències i aventures en el bar musical Faristol. La seva carrera musical comença aquí i des de llavors ha participat en diferents projectes que l'han ajudat a solidificar les seves composicions en estils diversos. Durant més de 10 anys va ser la frontwoman i compositora de la banda barcelonina Poet In Process. La banda publica el seu primer disc “Free Way” en 2005 i és llançat a nivell internacional, donant com a conseqüència la seva gira Europea amb la banda internacional anglesa Muse . Posteriorment telonean a bandes del nivell de Stereophonics, Albert Hammond Jr. i Ok Go i s'estableixen com una de les bandes amb més projecció en l'escena nacional. Aconsegueixen formar part de “Catalan Music” permetent-los fer gira per Estats Units en diversos festivals com el “Canadian Music Week” (CMW) i el “South by South West (SXSW). Cuatro cançons de “ Free Way ” són escollides per la dissenyadora de moda Carolina Herrera NY com la seva música principal a la pàgina web de CHNY. Quatre cançons més són seleccionades també per formar part de la banda sonora de la sèrie nacional “Question de Sexe”. Finalment, i potser el fet més destacable, la cançó “Why” del mateix album va formar part de la banda sonora de la pel·lícula de Guillermo del Toro, “Hell Boy II” (‘40). La cançó va ser descrita per part de la crítica com “una cançó plena d'esperança i llum”.La banda llança el seu segon disc “Long Estafi no See” en 2011 girant a nivell nacional ininterrompudament durant pràcticament 3 anys. En 2014 Martin, decideix establir-se a Berlín per consolidar la seva carrera en solitari, recorrent l'ampli circuit de sales i locals de la ciutat durant pràcticament 3 anys. En aquest període comença a formar part també com a baixista i corista de la banda Bastida (“Cormorán” 2018) amb base a Berlín. Durant la seva època berlinesa ha compost per a diverses productores alemanyes alguna cosa que li ha ajudat a perfilar el seu estil personal. Actualment resideix entre Barcelona i Tarragona i està treballant en el seu disc en solitari amb músics de la zona com Miguel Zanón (Juan Zarppa), Pepe Sáez i Salva Granadero. Les composicions són les experiències recopilades d'aquests dos anys a Berlín i la conseqüent volta a l'origen. L'àlbum inclourà temes en anglès i castellà (i expressen les vivències des d'un prisma subjectiu, els amors i desamors més viscerals i les emocions més primitives.)

Entrades: 

entradas@capsademusica.com

+ info:

Sen Drago:

https://www.youtube.com/watch?v=iDNRsBoY4p4

Lynne Martin:

https://soundcloud.com/lynne_martin

 

Capsa i Auditori 1.2

GRAVACIÓ PER TAC12 FORMACIONS MUSICALS KM.0

24 de maig, tarda

Les nostres estratègies per promocionar als grups de Tarragona, implica enregistrar a la Capsa de Música, en col·laboració amb TAC 12, fins a tres composicions musicals més una entrevista per donar a conèixer les seves creacions musicals, sovint de nova autoria. 

+ info: 

http://www.tac12.tv/programes/auditori-12/item/3371-auditori-1-2-capitol-105

 

Capsa i Formació

MÚSICA SENSIBLE AMB CLÍNIC DE GUITARRA i BAIX ELÈCTRIC

26 de maig, 10:00h Preu: 5€, gratuït per socis aMt amb inscripció prèvia a: oam@musicstgn.com

Música Sensible és un dels nous projecte aMt 2018, i que té com a objectiu obrir als músics un món de possibilitats molt gran amb el seu instrument, oferint-los un Clínic d’alta intensitat de guitarra i baix elèctric impartit pels músics Andoni Díaz i Carlos Rojo de la banda tarragonina TCTT. 

Al clínic es treballarà:

#Tècnica 

Pua alternada:

-Atac, coordinació i grups rítmics

-Escales, desenvolupament de velocitat

-Seqüències i exercicis

 

Legato:

-Tècnica bàsica

-Hammer-ons from nowhere 

-Legato muteado

-Legato + arpegis + hybrid picking

-Lick final

 

#Arpegis

-Enfocament tècnic

-Enfocament harmònic

-Tècnica creativa

-Notes de pas i cromatismes

 

#Harmonia

-Fonaments diatònics

-Visualització d'harmonia pel màstil amb CAGED

-Desenvolupament de progressions de acordes

-Rearmonització

-Voicings

-Escales modals

-Improvisació

 

#So

-Equipo

-EQ

-Delays i reverbs

-Overdrive/Distorsió

-Dinàmica/Compressió


Imatges
Banners

 

Troban’s a les xarxes socials