MÚSICA 
 • ÀMBIT ARTÍSTIC Música
 • DEFINICIÓ DE LA TASCA CREATIVA

  Anna d'Ivori inicia el seu projecte musical a Tarragona l'any 2013 amb el primer contacte amb els seus músics, però no és fins 2015 que no s'estableixen i comencen a produir les cançons conjuntament. El projecte neix de la unió de la cantautora Anna d'Ivori amb el grup Cinammon Trio, més proper al jazz i junts procuren crear la producció més idònia en relació a l'esperit i al missatge de la cançó així com a les delicades lletres. Cada membre, vingut d'un estil diferent procura aportar la seva part obtenint al final unes músiques bastant riques i variades.

 • INTERESSOS

  En una època marcada per la constant aparició i expansió de propostes musicals de tots els gèneres i per la constant davallada del consum cultural o musical d’aquest país, apareix contra tot pronòstic la cantant i compositora tarragonina Anna d’Ivori amb la seva banda formada per Adrià Mort, Albert Domingo i Gerard Roca amb la necessitat personal i artística de presentar el seu projecte i de reivindicar la implicació social a l’hora de defensar la cultura catalana a través de la veu i la cançó. No ho fa amb missatges polítics ni reivindicatius, ho fa amb missatges emotius, personals i innocents o fins i tot amb cants d’esperança que parlen del que sorgeix quan les coses es fan des de l’ànima, l’amor, la passió i l’emoció.

 • OBRA PUBLICADA/EDITADA

  “Rere els vidres” és la primera proposta discogràfica del grup que agrupa deu cançons en 40 minuts i que es publica el 4 de maig de 2017. Un disc enregistrat a Amanita Estudis amb Sergi Sabaté que, com el títol ja deixa intuir, cuida al detall la fragilitat i la timidesa de cada una de les cançons o cada una de les lletres que narren les vivències i reflexions personals de la cantautora tarragonina. Aquestes cançons es presenten metafòricament com aquell vidre protector des d’on mirem la vida i que sovint s’interposa entre la voluntat i la por, entre la vivència i el judici o entre una realitat viscuda i una d’amagada.

 • ACTIVITATS REALITZADES

  Concerts concurs Track el vendrell, concurs Reussona i concurs DO Tarragona 2015.

  Concert a la nit de cantautors de Constantí i nits a la fresca de Montblanc 2015.

   

 • PREMIS OBTINGUTS

  Finalistes concurs Track el Vendrell 2015

  Finalistes concurs Reussona 2015

  Finalistes concurs DO Tarragona 2015

Banners

 

Troban’s a les xarxes socials