ARTS VISUALS 

NOM I COGNOMS Rafael López-Monné
PROFESSIÓ Fotògraf i geògraf
LLOC DE NAIXEMENT Tarragona
ANY DE NAIXEMENT 1964
LLOC DE RESIDÈNCIA Tarragona
ADREÇA Les Coques 9, 4 43003 Tarragona
TELÈFON 626021130
ADREÇA ELECTRÒNICA lopezmonne@gmail.com


@lopezmonne
https://www.facebook.com/lopezmonne
Bloc http://blogs.descobrir.cat/vistes/
http://issuu.com/lopez-monne
 • ÀMBIT ARTÍSTIC Arts visuals
 • OBRA PUBLICADA/EDITADA

  ·             I Love Salou. Llibre institucional de l’Ajuntament de Salou i el Patronat de Turisme de Salou. Lunwerg editores, 2015.

  ·             Els paisatges de l’Alt Camp. Vall: Cossetània Edicions i Institut d’Estudis Vallencs, 2014 (textos de Sergi Saladie).

  ·             El pessebre vivent de Sant Guim de la Plana. Col·lecció Post Festum num. 5. Tarragona: Arola Editors, 2013 (textos de Ferran Baile).

  ·             Costa Daurada i Terres de l’Ebre. Paisatges de Tarragona. Barcelona: Lunwerg Editores, 2013 (conjuntament amb Mariano Cebolla).

  ·             Castells i castellers. Una voluntat col·lectiva. Barcelona: Lunwerg Editores, 2011 (conjuntament amb Jose Carlos Leon i Lucas Vallecillos).

  ·             Descubrir Haro. La Rioja. Logroño: Sepinum Editores y Ayuntamiento de Haro, 2011.

  ·             El Carnaval, el de Vilanova i la Geltrú. Col·lecció Post Festum num. 5. Tarragona: Arola Editors, 2010 (textos de Bienve Moya).

  ·             Cambrils festiu. Tarragona: Arola Editors, 2009 (conjuntament amb Jose Carlos León i Montse Riera, textos de Antoni Serés).

  ·             Descubrir el Alto Iregua. La Rioja. Logroño: Sepinum Editores, 2008.

  ·             Descubrir la Sonsierra y Briones. La Rioja. Logroño: Sepinum Editores, 2008.

  ·             Tàrraco Viva. Jornades internacionals de divulgació històrica romana. Tarragona: Arola Editors, 2008 (textos de Sara Sans).

  ·             Berguedà, cuina mil·lenària. Tarragona: Arola Editors, 2008 (conjuntament amb Xabier Mediola, textos d’Enric Alfonso).

  ·             Estellessiana. Tarragona: Arola Editors 2007, amb poemes de Gaspar Jaén i Urban.

  ·             Cambrils, una història, una mirada. Tarragona: Arola Editors, 2007 (conjuntament amb Kim Castells, textos de Ma. Antònia Ferrer i Jordi Portals).

  ·             Verges, la Processó. Col·lecció Post Festum num. 3. Tarragona: Arola Editors, 2007 (conjuntament amb Tino Soriano, textos de Jordi Roca).

  ·             Cambrils, espais per a la calma. Tarragona: Arola Editors, 2007 (textos de Roser Guasch).

  ·             Sitges, el Carnaval. Col·lecció Post Festum num. 2. Tarragona: Arola Editors, 2006 (textos de Jordi Cubillos).

  ·             Descubrir el Alto Cidacos. La Rioja. Logroño: Mancomunidad Dinatur, 2005.

  ·             Cambrils, la mar la terra i la taula. Tarragona: Arola Editors, 2005 (conjuntament amb Xabier Mediola, textos d’Enric Alfonso).

  ·             Priorat. El territori i el vi de la D.O.Q. Priorat. Barcelona: Lunwerg 2004. Distinguit amb el “Gourmand World Cookbook Awards 2005” en l’apartat “mejores fotografias de libros de vinos españoles”.

  ·             Santa Tecla. Les festes de Santa Tecla: identitats tarragonines. Col·lecció Post Festum num. 1. Tarragona: Arola Editors 2004 (textos de Jordi Bertran).

  ·             Territoris. Tarragona: Arola Editors 2003. amb poemes de Gaspar Jaén i Urban.

  ·             Costa Daurada, Tarragona. Un mon en color. Barcelona: Lunwerg 2002 (conjuntament amb Joan Alberich).

  ·             Festes de Catalunya. Una mostra de la diversitat del patrimoni popular. Barcelona: Lunwerg 2002 (conjuntament amb Jordi Tutusaus, textos de Jordi Bertran).

  ·             Els colors de Santa Tecla. Tarragona: Edicions El Mèdol, 1998 (conjuntament amb Jordi Tutusaus, textos de Jordi Bertran).

  ·             Guia de les festes de Santa Tecla. Història, seguici popular i castells. Tarragona: El Mèdol,1994 .

  ·             Ball de Diables de Tarragona, teatre i festa a Catalunya. Tarragona: El Mèdol,1993

 • PREMIS OBTINGUTS

  ·             Pica d’Estats 2013. Premi periodístic que convoca anualment el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida

  ·             Premi Eutyches 2013 a la difusió del patrimoni. Consell Comarcal del Tarragonès

  ·             GOURMAND WORLD COOKBOOK AWARDS 2005. Premi a les millors fotografies al llibre Priorat, Lunwerg Editores.

  ·             Premi Jordi Cartanyà de promoció turística de la Costa Daurada, per l’article “Caminos del Mediterráneo, entre la tierra y el mar” publicat a la revista Grandes Espacios, 34: 62-70. Diputació de Tarragona. 1999.

  ·             Premi Francesc Maspons i Labrós d'estudis sobre l'excursionisme. Agrupació Excursionista de Granollers, Ajuntament de Granollers. 1997.

Banners

 

Troban’s a les xarxes socials