MÚSICA 
   
NOM I COGNOMS Chema Orobitg
PROFESSIÓ Músic autodidacta multidisciplinari
LLOC DE NAIXEMENT Lleida
LLOC DE RESIDÈNCIA Tarrragona
ADREÇA Tarragona
TELÈFON 680 769 796
ADREÇA ELECTRÒNICA chemaorobitg@hotmail.com


Bloc http://chemaorobitg.blogspot.com
http://contesdelesesferes.blogspot.com

 • ÀMBIT ARTÍSTIC Música
 • DEFINICIÓ DE LA TASCA CREATIVA

  Músic autodidacta multidisciplinari amb inquietuds i interessos molts variats dins la música.
  Instruments:
  · guitarra elèctrica, acústica i clàssica MIDI
  · baix de 6 cordes
  · teclats, programació caixa de ritmes
  · efectes
  · altres estris 

  Estils: rock simfònic, rock progressiu, rock psicodèlic, jazz, blues, soul, funky, country, folk, alternativa, new age, música electrònica, experimental, minimalista, clàssica i antiga.

  Format en diversos camps: guitarra clàssica amb Pilar Ramon, mètode Miguel ângel Cherubito, Alicia Barbod i Mirza Sierra; jazz (guitarra i piano) al Taller de Músics de Barcelona; baix elèctric amb Ramon Teixidó (Estudi de música, Tarragona); cant amb teresa Valls (Estudi de Música, Tarragona); solfeig i harmonia al Conservatori de Tarragona, Taller de Músics (Barcelona), i Estudi de Música (Tarragona).

  Les seves influències principals més representatives són d'alguna manera: Pink Floyd, Genesis, Yes Camel, King Crimson, Robert Fripp, Andy Summers, Peter Gabriel, Steve Hackett, Mike Oldfield, Pat Metheny, Larry Carlton, Steve Vai, Vangelis, Neil Young, Crosby Stills & Nash, The Eagles, The Beatles, John Willians, Hans Zimmerman, John Woo, John Dowland, Fernando Sor, Leo Brower, Bach, Vivaldi, Bocherini, Andres Segovia, Juan Manuel Cañizares i Paco de Lucia entre d'altres.

  Actualment, des de l'octubre de 2009 forma part de la companyia de contacontes Contes de les Esferes musicant bandes sonores i cançons originals per als contes. Musica els textos a partir de composicions pròpies. El seu peculiar i el gran ventall de gèneres que domina fa que les músiques es fusionin a la perfecció amb les narracions.

  Ha tocat en diferents grups:
  · GEA (country-folk) 1980
  · ELF (rock instrumental) 1982
  · HARNAKIS (rock simfònic porgressiu) 1987
  · QUATRO (pop-rock progressiu) 1991
  · TAXI (pop-rock progressiu) 1992
  · COMBO Jazz EDM (Estudi de Música) 2007-2008
  · BIG BAND EDM 2007-2010

 • INTERESSOS

  M'agrada tot el que és interdisciplinari, experimental i minimalista.

  Per una altra banda, a tots els instruments que em passen per les mans els intenta buscar diferents tons, experimentar amb els seus sons i inventar noves textures envolvents, atmosfèriques i ambientals.

 • OBRA PUBLICADA/EDITADA

  · Tema "Temps d'ésser" amb el grup HARNAKIS seleccionat per al LP recopilatori EXPOSURE 88 de grups de rock progressiu europeu, 1988.

  · Cd conceptual Numb eyes, the soul revelation amb el grup HARNAKIS editat i publicat per la discogràfica francesa Musea Records i distribuit per Europa, Estats Units i Àsia, 1990.

  · El tema "The future tramp" del CD Numb eyes, the soul revelation va ser inclòs i editat en un cuatriple LP de la 2a Mostra de Músics de Tarragona, 1991.

  · Amb el tema "Tras la puerta de tu habitación" del grup QUATRO va participar al concurs de TELE5 En busca del vinilo, 1991.

  · Amb el grup TAXI va enregistrar en dues edicions diferents, anglès i castellà, el CD When the green became blue / Cuando el verde se vuelve triste, 1993.

 • PREMIS OBTINGUTS

  Premi a la innovació en el 2n Festival d'Arts i Serveis de Torredembarra FAST 2011 per l'obra Sarazad i el cofre màgic de la companyia de contacontes Contes de les Esferes.

Banners

 

Troban’s a les xarxes socials